Τέταρτο

Η Αγγελική Τουμπανάκη παρουσιάζει το project «Crossovers» διαδικτυακά στο Half Note


«Το Crossovers είναι αντάμωμα φίλων, μια ανοικτή μουσική αγκαλιά. Αυθεντικά, πολύχρωμα και αυθόρμητα»

Η World Jazz βοκαλίστρια και performer Αγγελική Τουμπανάκη παρουσιάζει το πολυσυλλεκτικό  project «Crossovers» και ανοίγει διάπλατα την καρδιά της προσκαλώντας μας σε ένα εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα, διαδικτυακά από τη σκηνή του Half Note από το Σάββατο 24 Απριλίου έως και Παρασκευή 30 Απριλίου.

Μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες-μουσικούς, γνώστες της παραδοσιακής και τζαζ μουσικής ενώνουν ετερογενείς μουσικές και παρουσιάζουν νέες πρωτότυπες συλλογικές συνθέσεις. Δημιουργούν ένα πολυδιάστατο ηχητικό σύμπαν με φυσικούς και ψηφιακούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες. Σκοποί των Βαλκανίων, μελωδίες της Μεσογείου και της Ανατολίας αναμειγνύονται με κομμάτια της διεθνούς jazz και rock σκηνής.

Crossover_ σταυροδρόμι, η αρχή ενός ταξιδιού στο χρόνο, σε διαφορετικούς τόπους  με τις ψυχές μας να ενώνονται μέσω της μουσικής.

CROSSOVERS 5tet:

Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν
Γρηγόρης Ντάνης: κιθάρα
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, loops
Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα, pads,
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή, loops, Fx

Πληροφορίες

Από Σάββατο 24 Απριλίου και ώρα έναρξης 20:00 έως και Παρασκευή 30 Απριλίου

Παραγωγή: Half Note jazz Club & καλλιτεχνική εταιρεία «Μούσα»

Οργάνωση Παραγωγής: Toubanaki Music Projects Team

Εισιτήρια: viva.gr

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7670 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

   

Back to Top