Τέταρτο

«Η Αιγιάλεια του Πολιτισμού» – Συνεχίζεται το διαδικτυακό αφιέρωμα της ΔΗΚΕΠΑ


«Η Αιγιάλεια του Πολιτισμού» συνεχίζει το διαδικτυακό αφιέρωμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής. Η Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Π) Αιγιαλείας έχοντας ως γνώμονα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε με τον εγκλεισμό και την απαγόρευση κυκλοφορίας, έβαλε ως στόχο να κρατήσει ευχάριστη συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από διάφορες δράσεις. Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων η προσπάθεια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι δράσεις συνεχίστηκαν και την περασμένη εβδομάδα με τα αφιερώματα στους χορευτικούς συλλόγους της περιοχής, τις φιλαρμονικές και τις θεατρικές ομάδες.

Το ταξίδι συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα από Δευτέρα 11/1 έως και Σάββατο 16/1, στις 19:00 μέσα από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ στο facebook και το youtube. Στόχος της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ είναι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι σύλλογοι, που μέσα από το έργο τους προβάλουν όχι μόνο την Αιγιάλεια αλλά διδάσκουν και πολιτισμό.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας έχει ως εξής:

11/1/2021 Χορευτικός Όμιλος Καμαρών οι «Αρχαίες Ρύπες»

12/1/2021 Πολιτιστικός Σύλλογος Τεμένης «η Ένωση»

13/1/2021 Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης»

14/1/2021 Θεατρική Ομάδα «Μονόλογοι» 15/1/2021 Προοδευτικός Σύλλογος Καμαρών “Απόλλων”

16/1/2021 Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη»


Εμπνευστής της «Αιγιάλειας του Πολιτισμού» είναι ο συνεργάτης της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ Θοδωρής Πανουτσόπουλος. Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει ο Γιώργος Αληβρούβας και την παρουσίαση κάνει η δημοσιογράφος Ιωάννα Δημουλά.

Το αρχείο εκπομπών μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8270 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top