Τέταρτο
58 Προβολές

Η ενεργειακή «φρενίτιδα» στη Βοιωτία με τη ματιά του Δικτύου Βοιωτών


Advertisement


Στην προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών της Βοιωτίας και λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων έντυπων ενημερωτικών φυλλαδίων, το Δίκτυο Βοιωτών κόντρα στον ενεργειακό «παροξυσμό», κοινοποιεί ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο δίνονται με λιτό και συνοπτικό τρόπο τα βασικά στοιχεία της ενεργειακής «επέλασης» στο νομό Βοιωτίας και ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετωπίζει το Δίκτυο Βοιωτών κόντρα στον ενεργειακό «παροξυσμό».

Στόχος του Δικτύου είναι να πληθύνουν και να δυναμώσουν οι εστίες αντίστασης στις πόλεις και τα χωριά του νομού.

Επίσης, την  Πέμπτη 28/1/2021, στις 18:00,  το Δίκτυο οργανώνει δημόσια διαδικτυακή συζήτηση με αντικείμενο τις επιπτώσεις των μεγάλων αιολικών και φωτοβολταϊκών έργων και των μονάδων φυσικού αερίου. Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6771 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top