Τέταρτο

30 Προβολές

Η ΚΕΠΑ Βέροιας και η Art On The Road φέρνουν ζωντανά τους γνωστότερους Έλληνες κωμικούς στις οθόνες σαςΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ) αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, την ανάγκη για εκτόνωση, αλλαγή σκέψης, ψυχαγωγία και δημιουργική δράση κατ’ οίκον, μα πάνω απ’ όλα πιστή στους σκοπούς της, προσαρμόζει το πρόγραμμά της στις παρούσες συνθήκες και προτείνει σε συνεργασία με την Art On the Road live διαδικτυακές δράσεις δράσεις, που απευθύνονται σε όλα τα ηλικιακά groups.

1η δράση: Stand up Comedy και αυτοσχεδιασμοί από τους διασημότερους Έλληνες comedians. Ηλικιακό γκρουπ που απευθύνεται: Έφηβοι, αλλά και όσοι αισθάνονται έτσι.

Μέσα από τη σελίδα Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας, κάθε βράδυ στις 21:45, οι γνωστότεροι Έλληνες κωμικοί – youtubers, θα παρελαύνουν από τη σελίδα του Χώρου Τεχνών, όπου θα παρουσιάσουν ένα μίνι σόου, αποτελούμενο από αυτοσχεδιασμούς, διάδραση με το κοινό και φυσικά άφθονο σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας.

O Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, o Γιώργος Ρούσσος και ο Αριστοτέλης Ρήγας βάζουν τα δυνατά τους για λίγο «φως»  …Εμείς, μένουμε σπίτι !

Είμαστε εδώ, είμαστε μαζί, είμαστε δυνατοί!


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5150 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top