Τέταρτο

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ανακύκλωση


Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας συμμετέχει για τα επόμενα δύο χρόνια ως συντονιστικός οργανισμός,  στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Εrasmus+ Στρατηγικών Συμπράξεων ΚΑ227, Τομέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων μαζί με οργανώσεις από την  Ελλάδα (Δ.Ι.Ε.Κ Αγρινίου), Ιταλία (Promimpresa), Ρουμανία (AESD), Πολωνία (FRAME) & Αλβανία (INSET)  με θέμα: RecyclART: Προγραμματική Δημιουργική Ανακύκλωση προς όφελος του περιβάλλοντος.

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση ενηλίκων σε απλές αλλά και συστηματικές μορφές επανάχρησης και  ανακύκλωσης και η παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού τόσο σχετικά με δοκιμασμένες πρακτικές όσο και πιο προχωρημένες μορφές σχεδιασμένης ανακύκλωσης.

Η πρώτη διακρατική συνάντηση των εταίρων ήταν προγραμματισμένη  να γίνει δια ζώσης στην Πάτρα, λόγω όμως της πανδημίας του κορωνοϊού, διεξήχθη διαδικτυακά την Πέμπτη 27 Μαΐου. Στην πρώτη αυτή συνάντηση έγινε παρουσίαση των συμμετεχόντων οργανισμών, αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα και  διεξοδική συζήτηση για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής και τα χρονοδιαγράμματα των επιμέρους ενεργειών.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8331 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top