Τέταρτο

Η ομάδα της Civil Art παρουσιάζει την Athens Virtual Gallery


Η ομάδα της Civil Art παρουσιάζει την Athens Virtual Gallery ένα «ψηφιακό» χώρο όπου ζωγράφοι, εικαστικοί, φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, εκθέτουν και παρουσιάζουν τα έργα τους σε κοινό από όλο τον κόσμο.

Η Civil Art δημιούργησε την  πλατφόρμα Athens Virtual Gallery με σκοπό οι καλλιτέχνες να εκθέτουν και  να προωθούν τα έργα τους, ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας τους. Δίνοντας έτσι τη  δυνατότητα στους δημιουργούς να έρθουν σε επαφή με κοινό, επιμελητές, λάτρεις – συλλέκτες και φυσικά άλλους καλλιτέχνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Η Athens Virtual Gallery έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να  δίνει  την πλήρη δυνατότητα ξενάγησης στην έκθεση και απεριόριστο χρόνο με τα έργα τέχνης και φέρνει στον ψηφιακό της χώρο έργα που ήδη έχουν εκτεθεί και σημαντικές Εκθέσεις από όλον τον κόσμο.

Πρωτοπαρουσιάζει ψηφιακά έργα έτοιμα να εκτεθούν και φυσικά. Και αναπτύσσει μία διαδραστική σχέση και συνεργασία με γκαλερί από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο ένα διεθνές δίκτυο καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Ας ξεναγηθούμε λοιπόν στην πρώτη Έκθεση με ένα μόνο κλικ.

«Εφ’ όλης της Ύλης» – Κώστας Καλδάρας

Ο χορός, η μουσική, τα πορτραίτα, το κρασί, ο καπνός  «μπλέκουν» στην νέα έκθεση του Κώστα Καλδάρα. “Εφ’ όλης της Ύλης” μας παρουσιάζεται ο εικαστικός Κώστας Καλδάρας και το κάρβουνο, το λάδι και το μολύβι “ζωντανεύουν” εικόνες, πρόσωπα, στιγμές.

Πολυσχιδής καλλιτέχνης, αφήνει για λίγο την μουσική του ή μάλλον πιο σωστά, ζωγραφίζει τη μουσική, την έμπνευση, τη νύχτα, τις αισθήσεις, δίνει χρώματα στους ήχους.

www.athensvirtualgallery.com | [email protected] | facebook |instagram

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top