Τέταρτο

113 Προβολές

«Ιάσονας & Μήδεια Workshop & Performance» – Εργαστήριο υποκριτικής με τον Λάμπρο Φιλίππου στην Πάτρα

46887078_116_847486799432384512_n-(1)Το θέατρο «Λιθογραφείον» φιλοξενεί τον Λάμπρο Φιλίππου με το 5/μερο εργαστήριο υποκριτικής «Ιάσονας & Μήδεια» από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου. Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 θα υπάρξει παρουσίαση/performance της άσκησης ανοιχτή στο κοινό με εισιτήριο 5€ στο χώρο του θεάτρου «Λιθογραφείον» (Μαιζώνος 172Β, Πάτρα).

Μια άσκηση ελευθερίας της έκφρασης και κατάργησης των comfort zones, και μία εργασία για την αποκάλυψη του χαρακτήρα μέσα από τη σκηνική σχέση. Μία αντίστροφη δραματουργική προσέγγιση, όπου αντί ο/η performer να εμπλακεί στη σκηνική σχέση με τα χαρακτηριστικά που προτείνει η συνθήκη και να ντυθεί τις φόρμες που προτείνει η λογική της αυτο-σκηνοθεσίας, καλείται να εμπλακεί στη σχέση ολόγυμνος/η και καθαρός/ή από προαποφασισμένα χαρακτηριστικά, συμπεριφορικά συστατικά και εκφραστικά patterns, ώστε να γίνει μάρτυρας της ίδιας του/της της αποκάλυψης.

Αυτό το Workshop & Performance απευθύνεται σε καλλιτέχνες, σπουδαστές και ανθρώπους που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της ορχηστικής τέχνης, του performance, της ποίησης, του σινεμά, των ακροβατικών, της ζωγραφικής και του animation.

Η άσκηση θα γίνει επάνω σε μονολόγους και διαλόγους από το έργο Μήδεια του Ευριπίδη.

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: 21-25 Σεπτέμβρη
Διάρκεια: 5 μέρες
Ώρες: 5-9μμ (η παρουσίαση/performance θα γίνει την τελευταία μέρα του σεμιναρίου 9-10:30μμ)

Χώρος: Λιθογραφείον, Μαιζώνος 172Β, Πάτρα
Κόστος: 150€

Δήλωση συμμετοχής: [email protected] (Αναφέρετε όνομα, ηλικία, ειδικότητα και γιατί θέλετε να λάβετε μέρος σε αυτό το Workshop).

Ο Λάμπρος Φιλίππου είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και δάσκαλος υποκριτικής και performance. Ζει και εργάζεται στο Los Angeles της Αμερικής, όπου έχει ιδρύσει το LFacting studio of Drama and Stage Performance. labrosfilippou.com


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5174 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top