Τέταρτο

Ιδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα στο κέντρο της ΠάτραςΙδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα έχει πάρει το κέντρο της Πάτρας με την ολοκλήρωση του καρναβαλικού διακόσμου και στην πλατεία Τριών Συμμάχων και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου που έγινε την Παρασκευή 5 Μαρτίου από συνεργεία του Δήμου Πατρέων.

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων τοποθετήθηκαν ολοκαίνουρια καρναβαλικά στοιχεία-μπάστακες που απεικονίζουν φιγούρες-μουσικά όργανα δίνοντας μια γιορτινή όψη.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου αναρτήθηκαν μεγάλες φωτογραφικές εκτυπώσεις με φωτογραφίες του φωτογράφου Αντώνη Τσίληρα, που αποτελούν μια υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με ξεχωριστές καρναβαλικές στιγμές, η οποία θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα μήνα προσφέροντας στους περαστικούς μια έντονη καρναβαλική νότα χαράς και ευθυμίας. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top