Τέταρτο

211 Προβολές

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Υποκριτικής για ενήλικες στο θέατρο Επίκεντρο+

ergastiri-enilikwn-epikentro-2019-fbΤο θέατρο Επίκεντρο+ για τη θεατρική περίοδο 2019-2020 εγκαινιάζει το Καλλιτεχνικό του Εργαστήρι Υποκριτικής για ενήλικες το οποίο αφορά όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν τη μαγεία του θεάτρου.

Οι βασικοί στόχοι και ο πυρήνας του Εργαστηρίου είναι η ελευθερία, ο αυθορμητισμός, η δημιουργικότητα, η καλλιέργεια πνεύματος, ομαδικότητας,  αλληλοσεβασμού, παράλληλα με την ανάπτυξη θεατρικού ήθους, συνέπειας και πάνω από όλα αγάπης για την τέχνη.

Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε προς έναν κοινό στόχο… να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να έρθουν σε άμεση επαφή με το θέατρο, με τελικό προορισμό, στο τέλος της σεζόν, την παρουσίαση της δουλειάς μας, σε μορφή παράστασης η οποία θα λάβει χώρα στη σκηνή του Επίκεντρου+.

Υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Υποκριτικής είναι ο ηθοποιός και στέλεχος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας τα τελευταία χρόνια, Βασίλης Κόκκαλης.

Πληροφορίες

Πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

Διάρκεια εργαστηρίου: Οκτώβριος 2019 – Μάιος 2020.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 46 10 50.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών.

Οι συμμετέχοντες θα αποτελούν μελλοντικά και το βασικό πυρήνα στελέχωσης των παραστάσεων του Επικέντρου+.

ergastiri-enilikwn-epikentro-2019


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5174 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top