Τέταρτο

«Καμία Κρατική Δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη» – Συγκέντρωση και μοτοπορεία στην ΠάτραΜε κεντρικό σύνθημα «Καμία Κρατική Δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Μαρτίου συγκέντρωση και μοτοπορεία σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Η κινητοποίηση που καλούσε η Ταξική Πρωτοβουλία Εργαζομένων με Δίκυκλο και πλαισιώθηκε με πάνω από 40 δίκυκλα, ήρθε ως απάντηση στο θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη βουλή, όπου υπηρεσιακό όχημα της προσωπικής ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τον 23χρονο Ιάσωνα, αλλά και στην προσπάθεια κυβέρνησης και ΜΜΕ να συγκαλύψουν το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκειά της μοτοπορείας, που ξεκίνησε από την Τριών Ναυάρχων, οδηγοί – διανομείς που βρίσκονταν στον δρόμο ενσωματώνονταν σε αυτή, ενώ προκάλεσε τα θετικά σχόλια των περαστικών.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7130 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top