Τέταρτο
59 Προβολές

Καμπάνια Αλληλεγγύης και Στήριξης του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών


Advertisement


Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό» συνεχίζουν την αλληλεγγύη για άνεργους/ες ντόπιους/ες και μετανάστ(ρι)ες με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που για μια ακόμη φορά δοκιμάζονται, Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, Άνεργοι και άνεργες.

Η συλλογή θα γίνει το Σάββατο 28 Νοέμβρη, 14:00 – 17:00, στον χώρο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών: Γιατράκου 22 & Μ. Αλεξάνδρου, Μεταξουργείο. Η παραλαβή θα γίνει στην είσοδο του σχολείου με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Advertisement

Συλλέγονται:

τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα (κουτί ή σε σκόνη), ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, πελτές ντομάτας – σάλτσες, αλάτι, αλεύρι, τσάι, ζάχαρη, μπισκότα, φρυγανιές, ψωμί του τοστ

είδη προσωπικής υγιεινής και προστασίας όπως σαπούνια, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, αντισηπτικά, γάντια, μάσκες

καθαριστικά γενικού καθαρισμού

Pampers no4, μωρομάντηλα, γάλα σε σκόνη no2 και κρέμα σε σκόνη (1 έτους)

Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσει να στεγάζεται, να λειτουργεί και να υλοποιεί στην πράξη το σύνθημα «αλληλεγγύη και κοινοί αγώνες για τους/τις μετανάστες/τριες, καλύτερη ζωή για όλους και όλες». Δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση από το κράτος ή από την Ε.Ε. και λειτουργεί εδώ και 16 χρόνια αποκλειστικά με την βοήθεια των ατόμων που το στηρίζουν. Φέτος χρειάζεται ακόμα περισσότερο βοήθειά. Το ημερολόγιο, λοιπόν, φέτος θα αποτελέσει τη μόνη πηγή χρηματοδότησης για την εξασφάλιση της λειτουργίας του. Η τιμή του ημερολογίου είναι 4 ευρώ.

Όποιος-α θέλει να προσφέρει την πολύτιμη ενίσχυσή του, αγοράζοντας, χαρίζοντας, διακινώντας ένα ή περισσότερα ημερολόγια, μπορεί να μαζί στο τηλέφωνο 6974486368 ή στο mail: [email protected].

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top