Τέταρτο

20 Προβολές

“Καραντίνα/Quarantine” – Νέο EP από τον Βύρωνα ΚατρίτσηΟ Βύρων Κατρίτσης παρουσιάζει το EP “Καραντίνα/Quarantine” που κυκλοφορεί ψηφιακά. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ευαισθητοποιημένος από το σκληρό τρόπο θανάτου των θυμάτων του Covid-19 (μόνοι σε απόλυτη απομόνωση στους νοσοκομειακούς θαλάμους) έγραψε πέντε ambient οργανικά κομμάτια μεγάλης συναισθηματικής έντασης που απαρτίζουν το EP.

Το video για το κομμάτι “Quarantine 1”  είναι με την υπογραφή του Άρη Μιχαλόπουλου που δημιούργησε και το εξώφυλλο.

Ο Βύρων Κατρίτσης μπήκε στη δισκογραφία το 2000 ως Byron’s Girlfriend, συνέχισε ως ιδρυτικό μέλος των Neon μέχρι τη φετινή διάλυσή τους ενώ έχει κυκλοφορήσει μουσική και ως Opsis. Από το 2006 γράφει μουσική κυρίως για το θέατρο αλλά και για σινεμά και χορό. Έχει γράψει κείμενα για το θέατρο και έχει εκδώσει το κόμικ «Τυφλή Βία». Σύντομα θα εκδοθεί η πρώτη του ποιητική συλλογή από τις εκδόσεις 24γράμματα και θα κυκλοφορήσει και το νέο προσωπικό του άλμπουμ.

Ακούστε ή Αγοράστε το άλμπουμ: bandcamp | youtube


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5167 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top