Τέταρτο
512 Προβολές

Καρδίτσα: Διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται σε απλούς θαλάμους

Advertisement


SOS εκπέμπουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου στην Καρδίτσα καθώς όπως αναφέρουν, διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται σε απλούς θαλάμους εξαιτίας της έλλειψης κλινών ΜΕΘ, με σοβαρό κίνδυνο τόσο για τους ασθενείς όσο και για το προσωπικό το οποίο είναι ανεκπαίδευτο να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις.

Αναλυτικά:

Στο νοσοκομείο Καρδίτσας οι συνάδελφοι βρίσκονται σε απόγνωση όπως καταγγέλλει το Σωματείο. Εκπέμπουν σήμα κινδύνου για τη κατάσταση του νοσοκομείου. Κινδυνεύουν οι ασθενείς και το προσωπικό. Στις κλινικές κορωνοϊού υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ.

Το προσωπικό είναι ανεκπαίδευτο για να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Ψάχνουν ΜΕΘ και δεν υπάρχει πουθενά. Γίνονται συνέχεια διασωληνώσεις ασθενών με κορωνοϊό σε θαλάμους κλινικών όπου και νοσηλεύονται ημέρες μέχρι να βρεθεί ΜΕΘ. Το προσωπικό νοσεί ο ένας μετά τον άλλον. Δεν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ασφαλούς νοσηλείας των περιστατικών κορωνοϊού.

Ζητάμε άμεσα να οργανωθεί η λειτουργία του Νοσοκομείου.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top