Τέταρτο

Καρναβάλι Πάτρας: 6 djs παίζουν την Κυριακή της ΑποκριάςΣτην ομολογουμένως πολύ δύσκολη κατάσταση της εποχής μας και ξέροντας ότι το αίμα των Πατρινών βράζει για διασκέδαση, η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας αγκαλιάζει την προσπάθεια 6 Πατρινών djs οι οποίοι στο παρελθόν έχουν βρεθεί στο πόστο της μουσικής επένδυσης της παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού και ενώνονται με σκοπό την διασκέδαση των Πατρινών την Κυριακή 14 Μαρτίου και ώρα 13:00, την ώρα δηλαδή που όλοι θα βρίσκονταν στον δρόμο χορεύοντας.

Με ένα live streaming θα προσπαθήσουν να σας διασκεδάσουν στα σαλόνια του σπιτιού σας γλυκαίνοντας λίγο την πίκρα που γεννά η σκέψη ότι δεν θα ζήσουμε το φετινό καρναβάλι. Έτσι οι DJs Στέλιος Αποστολόπουλος, Τάκης Νιάρος, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Παναγιώτης Κολλιόπουλος, dj Gogos & dj Luigi, έμπειροι και επαγγελματίες στο είδος, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σας θυμίσουν Καρναβάλι.

Όπως ανακοίνωσε το Καρναβάλι Πάτρας, λόγω τεχνικού προβλήματος στο Youtube, το live των DJ του Πατρινού Καρναβαλιού μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση.

Πατήστε τον σύνδεσμο παρακάτω: https://www.mixcloud.com/live/stelios-apostolopoulos/?

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7000 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top