Τέταρτο

Καρναβάλι Πάτρας: «Τα Λιοντάρια της Πλατείας» του Παύλου Σκούρα από το Θέατρο Σκιών Χρήστος ΚαλπουζάνηςΈνα πρωτότυπο παραμύθι animation, σκιάς και μουσικής, που παντρεύει τη σκιά με το κλασικό παραμύθι, τη μουσική και την ιστορία της Πάτρας, βασισμένο στο παραμύθι του Παύλου Σκούρα «Τα Λιοντάρια της Πλατείας» με τη ματιά του καραγκιοζοπαίκτη Χρήστου Καλπουζάνη και τη δημιουργική συνεισφορά συνεργατών του, θα κάνει πρεμιέρα στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας την Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 20:00.

Πρόκειται για ένα παραμύθι στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών, που απευθύνεται κυρίως στα παιδιά. Το παραμύθι του Παύλου Σκούρα «Τα Λιοντάρια της Πλατείας» είναι ένα παραμύθι μυθοπλασίας που λαμβάνει χώρα στη Πάτρα, για το πώς τα λιοντάρια έγιναν τα γνωστά μας συντριβάνια στη πλατεία Γεωργίου.

Διασκευή: Θέατρο Σκιών Χρήστος Καλπουζάνης

Animation: Μιχάλης Καταραχιάς, Χρήστος Καλπουζάνης, Χρήστος Λαμπρόπουλος

Ηχητικά εφέ και κρουστά: Βαγγέλης Γκούμας και ομάδα Ρόπτρον

Σκηνοθεσία, μοντάζ: Κωνσταντίνος Λιόπετας και Γκρισέλντο Ντόκα

Ηθοποιός: Γιώργος Λογαράς

Τραγούδι του παραμυθιού (στίχοι, μουσική): Μαρία-Σοφία Ασημακοπούλου, διασκευή τραγουδιού: Χρήστος Καλπουζάνης, Φαίδωνας Διαμαντόπουλος

Ένα άλλο τραγούδι για τις ανάγκες του παραμυθιού έχει παραχωρηθεί από την μπάντα Τζαμάλα.

Αφίσα: Αλέξης Σακελλαρόπουλος

Διάθεση χώρων από Achaia Clauss

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top