Τέταρτο

Καρναβάλι Πάτρας: Βίντεο με αφήγηση του παραμυθιού «Μια ιστορία για ένα κομφετί και μια σερμπαντίνα»Βίντεο με αφήγηση του παραμυθιού «Μια ιστορία για ένα κομφετί και μια σερμπαντίνα» του Παύλου Σκούρα σε μουσική σύνθεση της Αμαλίας Αντωνοπούλου με τίτλο «Ελπίδα» θα αναρτηθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας.

Πρόκειται για μια καρναβαλική απόλυτα παραμυθένια ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν ένα κομφετί και μια σερμπαντίνα στους δρόμους της καρναβαλικής Πάτρας.

Το παραμύθι, που εικονογράφησε η Έφη Σωτηροπούλου, γράφτηκε το 1996 στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών, αφήνει στον αναγνώστη πολλά όμορφα μηνύματα για τη ζωή.

Η αφήγηση της ιστορίας γίνεται από μικρούς μαθητές-πιανίστες της καθηγήτριας πιάνου Αμαλίας Αντωνοπούλου: Καλιόππη Ζαφειροπούλου, Θεοδώρα Καρπέτα, Αιμιλία-Μαρία Τσούλου, Χριστίνα Κουντούρη, Παύλος Κουντούρης, Μαρκέλλα Μπαρούση, Μάριο Παναγόπουλο, Άσπα Σχινά, Δημήτρη Ρούπα και Μιρέλλα Κλαμπάνη.

Η μουσική σύνθεση είναι της Μαρίας Αντωνοπούλου με τίτλο «Ελπίδα». Ένα μουσικό κομμάτι αφιερωμένο στα παιδιά, που είναι το μέλλον και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο carnivalpatras.gr

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top