Τέταρτο

80 Προβολές

Κάθε Σάββατο πρωί ένα ευχάριστο πρόγραμμα στο Κ.Δ.ΑΠ. «Μικροί Επιστήμονες»


Ένα ευχάριστο πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, με πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα προσφέρεται κάθε Σάββατο πρωί από τις 9:00 έως τις 14:00 από το Κ.Δ.ΑΠ. «Μικροί Επιστήμονες».

Το Κ.Δ.ΑΠ. «Μικροί Επιστήμονες» βρίσκεται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση στο κέντρο της Πάτρας (Γούναρη και Κανακάρη) και έτσι εξυπηρετεί εργαζόμενες μητέρες αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν για κάποιες ώρες στο κέντρο της πόλης και επιθυμούν ένα ασφαλή χώρο όπου τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά.

Τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστα και παραγωγικά είτε όλο το πρωινό του Σαββάτου είτε λιγότερες ώρες ανάλογα με το πρόγραμμα των γονέων τους.

Το πρόγραμμα για τα πρωινά του Σαββάτου θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών καθώς θα συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως: ομαδικά παιχνίδια, γυμναστική – yoga, καλλιτεχνικό εργαστήρι, cinema time, μουσικοκινητική, σκάκι και πολλά επιτραπέζια παιχνίδια.

Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες
Γούναρη 35 & Κανακάρη, α΄ όροφος
Τηλ.2610 224565


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5428 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top