Τέταρτο

183 Προβολές

Κεφαλονιά: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο Traverso Festival 2020Εν όψει του τριήμερου Traverso Festival που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά στο θέατρο και το άλσος της Καλλιθέας στην Λακήθρα Κεφαλονιάς στις 17-19 Ιουλίου 2020, το οποίο θα περιλαμβάνει μουσική, καλλιτεχνικές και κοινωνικές δράσεις, το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συνεισφέρουν με τους εξής τρόπους:

– Συμμετοχή στο φεστιβάλ με παρουσίαση του καλλιτεχνικού σας project (μουσική, χορός, θέατρο, εικαστικά, φωτογραφία, performances, κ.ά.).

– Χορηγίες, οικονομικές ή σε είδος ή σε παροχή υπηρεσιών.

– Εθελοντισμό για την προετοιμασία και την διεξαγωγή του φεστιβάλ

Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές:

«Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο είναι πάντοτε ανοιχτό σε ιδέες και σε συνεργασίες για δράσεις. Επιφυλασσόμαστε ωστόσο να επιλέξουμε τις προτάσεις εκείνες που συνάδουν με τον χαρακτήρα και τους στόχους της ομάδας μας, όπως αυτοί περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας και είναι γνωστοί από τις πολυάριθμες δράσεις μας κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχές και χορηγίες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας ως τις 26 Απριλίου 2020 στο email: [email protected] ενώ οι συμμετοχές για εθελοντισμό είναι ανοιχτές ως την διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε για να ετοιμάσουμε μαζί το καλύτερο ως τώρα Traverso Festival!

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

www.e-traverso.gr | facebook.com/TraversoKefalonia


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4878 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top