Τέταρτο

Κινητοποιήσεις των μαθητών των Καλλιτεχνικών Σχολείων


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι μαθητές των Καλλιτεχνικών Σχολείων με την Πανελλήνια Ένωση Γονέων στο πλευρό τους. Οι μαθητές που διεκδικούν κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, κατάλληλες κτιριακές υποδομές, παροχή αναγκαίου εργαστηριακού εξοπλισμού και πιστοποίηση των σπουδών τους, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 11:30 π.μ. στο υπουργείο Παιδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι μαθητές των Καλλιτεχνικών Σχολείων της χώρας διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων χρόνων οι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων, και ιδιαίτερα των ειδικοτήτων του χορού και του κινηματογράφου, να προσλαμβάνονται και να τοποθετούνται στις θέσεις τους με καθυστέρηση τριών μηνών.

Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων στηρίζει τα αιτήματα των μαθητών και συμμετέχει στην κινητοποίηση που διοργανώνουν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 στις 11:30 π.μ. στο Υπουργείο Παιδείας

Απαιτούμε:
• Κάλυψη του συνόλου των εκπαιδευτικών κενών με μόνιμους διορισμούς καθηγητών ειδικοτήτων και έγκαιρη τοποθέτησή τους στις σχολικές μονάδες.
• Κατάλληλες κτηριακές υποδομές για την διεξαγωγή καλλιτεχνικών μαθημάτων
• Δωρεάν παροχή του αναγκαίου εργαστηριακού εξοπλισμού για την διεξαγωγή των καλλιτεχνικών μαθημάτων
• Πιστοποίηση του επιπέδου σπουδών στα καλλιτεχνικά μαθήματα και υποχρεωτική αναγνώρισή του.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9995 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top