Τέταρτο

Κινούμενα αυτοκόλλητα του Πατρινού Καρναβαλιού

Για τις ανάγκες των stories που θα ανεβαίνουν φέτος κατά την διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου στα social media, η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στην πλατφόρμα GIPHY.

Από εκεί δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες των social media να βρουν και να χρησιμοποιήσουν GIF (κινούμενα αυτοκόλλητα) που μπορούν να προστεθούν σε ιστορίες σε Facebook, Instagram, συνομιλίες και όχι μόνο.

Μπορείτε να αναζητήσετε τα αυτοκόλλητα με όρους όπως: patra, patras, patras carnival, patrino karnavali, karnavali, karnabali, carnival, carnival patras, carnivalpatras, carnivalpatras.gr, Πάτρα, πατρινό καρναβάλι κ.α.

Τα gif σχεδιάστηκαν από τον Δημήτρη Κάσδαγλη στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Emoji και animated Emoji που αποτέλεσε μια από τις δράσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού του Έργου SPARC. Το έργο SPARC χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020».

Δημιουργοί που ενδιαφέρονται για ανέβασμα δικών τους αυτοκόλλητων και GIF στο κανάλι του Πατρινού Καρναβαλιού, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά (τηλ: 6943047553) ή στα social media της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας: facebook και instagram.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9995 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top