Τέταρτο

Κοινοί Θνητοί – Διαδικτυακή συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης των υγειονομικών την Τετάρτη 7 ΑπρίληΤην Τετάρτη 7 Απρίλη στις 22:00 στα πλαίσια της ημέρας δράσης για την υγεία οι Κοινοί Θνητοί διοργανώνουν  διαδικτυακή συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης των υγειονομικών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι:

Την Τετάρτη 7 Απρίλη στα πλαίσια της ημέρας δράσης για την υγεία αποφασίσαμε να κάνουμε μια διαδικτυακή συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης των νοσοκομειακών γιατρών και των υγειονομικών που δίνουν διπλό αγώνα ένα χρόνο τώρα μέσα και έξω από τα νοσοκομεία για την υπεράσπιση της υγείας και της ζωής μας.

Στηρίζουμε τα αιτήματα της ΟΕΝΓΕ για:

Άμεση και άνευ όρων επίταξη του ιδιωτικού τομέα, χωρίς αποζημίωση των κλινικαρχών.

Μαζικές προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων

Εξασφάλιση του αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των δημόσιων μονάδων υγείας.

Άμεση επαναφορά της τακτικής λειτουργίας (εξωτερικά ιατρεία, χειρουργεία).

Καμία απόλυση και δίωξη σε βάρος των υγειονομικών

Ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή στους χώρους δουλειάς, στις σχολές και στις γειτονιές μας

Τραγουδάμε για να είναι η υγεία κατοχυρωμένο κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Link Συναυλίας:

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top