Τέταρτο

72 Προβολές

Κοντσέρτο για σόλο Βιολί με τον Michael Grube στο Αίγιο με ελεύθερη είσοδοΤρίτη 5 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης»

Ο παγκοσμίου φήμης βιολιστής Michael Grube θα δώσει μια συναυλία στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέκος Μέγαρης» (Νικ. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου) στο Αίγιο, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 20:00 με Ελεύθερη Είσοδο.

Η Αιγιάλεια αποτελεί έναν από τους 16 σταθμούς της περιοδείας του στις ευρωπαϊκές πόλεις. Η συναυλία διοργανώνεται σε συνεργασία με  τη ΔΗΚΕΠΑ  και τον πολιτιστικό /μορφωτικό χώρο «Ελληνικόν Ειδύλλιον» απ’ όπου προσεκλήθη και φιλοξενείται.

Ο Michael Grube ξεκίνησε να παίζει βιολί σε ηλικία 4 ετών και έδωσε συναυλίες ως σολίστ σε πολλές χώρες σε κάθε ήπειρο και ανακηρύχθηκε ο διεθνής μουσικός της χρονιάς 2003 στην Αγγλία.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5167 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top