Τέταρτο

65 Προβολές

Κοβίντιος ο Τρομερός – Online εργαστήριο κινηματογράφου από το Μουσείο ΜπενάκηΕίναι άνοιξη του 2020 και όλος ο πλανήτης μάχεται κατά του «Κοβίντιου του Τρομερού» #ΜένονταςΣπίτι! Στον αγώνα εναντίον του κορωνοϊού, τα #BenaKids αποφασίζουν να συνεργαστούν από το σπίτι και να γυρίσουν μία ταινία επιστρατεύοντας τα παιχνίδια της συλλογής του Μουσείου Παιχνιδιών και τις μαγικές τους δυνάμεις.

Το μόνο που θα χρειαστούν είναι χρωματιστά μολύβια και χαρτιά, υπολογιστές με κάμερα και πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς κι ένα κινητό, με το οποίο να μπορούν να τραβήξουν εικόνα και ήχο.

Άραγε τα παιδιά και οι ήρωές τους τα παιχνίδια θα τα καταφέρουν; Θα το μάθουμε σύντομα στις οθόνες μας.

Στο online αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κινηματογράφου τα #BenaKids θα δημιουργήσουν μικρά αφηγηματικά βίντεο με ένα κινητό τηλέφωνο και όσα μέσα διαθέτουμε στο σπίτι. Θα γνωρίσουν online τη συλλογή του Μουσείου Μπενάκη Παιχνιδιών και θα μάθουν πώς κάνουμε μια ωραία λήψη, τι είναι το φυσικό φως και άλλα μαγικά φτιάχνοντας το δικό τους σενάριο για την δική τους ομαδική μικρή ταινία.

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τρεις on line συναντήσεις μέσω της εφαρμογής ZOOM, με διάρκεια 90 λεπτά η καθεμία. Υπεύθυνη Προγράμματος: Ολίβια Τάντο, σκηνοθέτις

 

Πληροφορίες

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο [email protected]

Ηλικίες: 9 – 12 ετών

Διάρκεια: 09/05/2020 – 16/05/2020

Ημέρες & Ώρες: Σάββατο 09/05, Τετάρτη 13/05 και Σάββατο 16/05, ώρα 18.00 – 19.30

Κόστος: Δωρεάν – Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Αριθμός Ατόμων: Μέχρι 15 παιδιά

Εγγραφές: Από τις 29/4


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5534 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top