Τέταρτο
55 Προβολές

Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χαλκιδικής για ελλείψεις σε μέτρα Ατομικής Προστασίας και σε προσωπικό


Advertisement


Έγγραφο προς τους Υπουργούς Υγείας αποστέλλουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χαλκιδικής για σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα Ατομικής Προστασίας και σε προσωπικό:

Κύριοι Υπουργοί,
Σας κοινοποιούμε Δελτία Τύπου του Σωματείου Εργαζομενων ΓΝ Χαλκιδικής, που αναφέρει ότι κατόπιν γραπτών οδηγιών της 4ης ΥΠΕ οι ολόσωμες στολές TYVEK στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής και τα άλλα Νοσοκομεία χορηγούνται μόνο σε όσους εργάζονται στις ΜΕΘ κορωνοϊού και σε περίπτωση χειρουργείου ασθενή με κορωνοϊό.

Advertisement

Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο γιατί στις κλινικές κορωνοϊού αλλά και στα ΤΕΠ κορωνοϊού γίνονται νοσηλευτικές και ιατρικές πράξεις που επιβάλλουν το προσωπικό να φορά στολές υψηλής προστασίας. Εξάλλου στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής και αλλού γίνονται διασωληνώσεις και εκτός ΜΕΘ. Ποιος εγγυάται την ασφάλεια των εργαζομένων στις κλινικές και τα ΤΕΠ κορωνοϊού με απλή χειρουργική στολή;

Επιπλέον αναπτύσσει συνέχεια κλίνες covid και κλίνες ΜΕΘ χωρίς το απαραίτητο προσωπικό. Θεωρούμε ότι η πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρέπει άμεσα να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την συνέχιση του Νοσοκομείου Χαλκιδικής σε προσωπικό και σε μέσα Ατομικής Προστασίας.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top