Τέταρτο
250 Προβολές

Λάρισα: Ομάδα αλληλοβοήθειας ενάντια στον Covid-19 από το αυτοοργανωμένο αθλητικό σωματείο Μαρίνος Αντύπας


Advertisement


Η ομάδα αλληλοβοήθειας Μαρίνου Αντύπα ενάντια στον Covid 19, που συστάθηκε στην πόλη της Λάρισας αποτελεί ακόμη μια κίνηση αλληλεγγύης κι αυτοοργάνωσης.

Η ομάδα πραγματοποιεί αγορές από supermarket και φαρμακεία για ευπαθείς ομάδες ανθρώπων και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για δομές και κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη. Τέλος προσφέρεται και η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης.

Advertisement

Λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της ομάδας:

Είμαστε ένα αυτοοργανωμένο αθλητικό σωματείο που δεν περιορίζεται στις γραμμές των γηπέδων, με πληθώρα πολιτικών και κοινωνικών δράσεων. Προς αυτή τη κατεύθυνση, ενστερνιζόμενοι τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα μέρος του κοινωνικού συνόλου, δημιουργήσαμε μια ομάδα αλληλοβοήθειας αυστηρά για ευπαθείς ομάδες.

Η ομάδα θα δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς και στην περιοχή Έξι δρόμων και Αγίου Αντωνίου. Η βοήθεια αφορά ψώνια από supermarket ή αγορά φαρμάκων από φαρμακείο. Οι διανομές θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Πέραν της ομάδας αλληλοβοήθειας γίνεται και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για δομές και κοινωνικές ομάδες που τα έχουν ανάγκη (φυλακές, στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων/μεταναστών, άστεγους και άπορους).

Κάθε Σάββατο 12.00-14.00 Κατάληψη Ντουγρού (Τζαβέλλα 52)

Κάθε Τετάρτη 13.00-15.00 στο στέκι [email protected] (Φαρμακίδου 4)

Δευτέρα έως Σάββατο 10.00-14.00. Πρόγραμμα προαγωγής αυτοβοήθειας (Ηρώων Πολυτεχνείου 169 & Κουτσούμπα)

Εκτός από είδη υπάρχει και η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης μέσω i-ban, στο λογαριασμό GR8309101050000664621720015, Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας. Όνομα δικαιούχου: Μ****** Κ***********

Περισσότερες πληροφορίες και τρόπους επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Σωματείου και στις παρακάτω αφίσες:


Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6416 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top