Τέταρτο

152 Προβολές

Λίγη νύχτα ακόμη

70328724_234869990755743_4066714991380660224_nΠόσο υπερτιμημένο πράγμα ο ύπνος. Δεν μπορεί να κοιμάται ο κόσμος ενώ ζει τον έρωτα. Ξέρεις πότε θα ζήσεις ξανά τόσο μεγάλο έρωτα; πιθανότατα ποτέ!

Βγες έξω, περπάτα χέρι χέρι στα στενά, αντίκρισέ την σαν να είναι η τελευταία σας φορά, λες και ο πλανήτης έχει τέλος, λες και η αγάπη έχει τέλος. Παρακάλεσε τη νύχτα ευγενικά και με ευλάβεια, να αναβάλει την εμφάνιση του ήλιου, να μην τελειώσει αυτό το βράδυ ποτέ. Που θα βρεις ξανά τέτοιο βράδυ; Πουθενά!

Όταν θα φτάσει η στιγμή που θα πεις: «Πέρασα τόσο όμορφα, που και να πεθάνω αύριο δεν με νοιάζει, ο,τι ήταν να ζήσω το έζησα απόψε», θα έχεις αγγίξει το απόλυτο κι αν σε πουν τρελό μην μαραθείς, είναι φτωχοί, δεν θα ζήσουν αυτό που σου συνέβη, δεν μπορούν.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
Το όνομά μου είναι Ειρήνη…
Το όνομά μου είναι Ειρήνη…
Η πλάνη της αναγνώρισης
Η πλάνη της αναγνώρισης
Σε ποιον έρωτα ζούμε;
Σε ποιον έρωτα ζούμε;
Στο εδώλιο της συνείδησης
Στο εδώλιο της συνείδησης
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 64 Άρθρα

Αλέξανδρος Παύλου, τριανταπεντάρης σχεδόν, κάτοικος Αθηνών, πολλά κακά σ’ αυτή την Πόλη, αλλά όπως κάθε τι κακό έτσι κι αυτή θα βρει ένα κόλπο για να σε κρατήσει δίπλα της εξαρτημένο. Στη δική μου περίπτωση το «κόλπο» λέγεται τέχνη. Θέατρο και μουσική είναι στην κορυφή της πνευματικής μου πυραμίδας κι η Αθήνα τα προσφέρει απλόχερα. | [email protected]

Back to Top