«Λοιμός» του Βασίλη Βηλαρά στο Ρομάντσο

Ο Λοιμός του Βασίλη Βηλαρά, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, στο Ρομάντσο, κάθε Τετάρτη, μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στις 21:00
Μια μουσική παράσταση φτιαγμένη από τα υλικά που γεμίζουν τα newsfeed μας καθημερινά. Η πατριαρχία, ο σεξισμός, τα give aways, οι γυναικοκτονίες, η ομοφοβία, ο φασισμός, οι close friends, η αστυνομική βία, το victim blaming, ο παραλογισμός των dating apps, γίνονται τραγούδια σε ένα show που μιλάει για το τσίρκο που λέγεται Ελλάδα.
Ένα show που διατρέχει τη μουσική ιστορία της χώρας και ανακαλύπτει πόσα προβληματικά τραγούδια έχουμε τραγουδήσει εν άγνοια μας μεγαλώνοντας.
Ένα show που, πιστό στην σταθερή εθνική μας ανάγκη να εξευρωπαϊστούμε, επιτρέπει να συνομιλούν οι Abba με τον Ζαμπέτα, η Dua Lipa με την Τζένη Βάνου, οι ομοφοβικές ελληνικές σειρές των 90s με το tinder και οι διεθνείς έρευνες περί αύξησης κακοποιημένων γυναικών την περίοδο της καραντίνας με τα ρεμπέτικα τραγούδια.
Από τη σκηνή του «Ρομάντσου» θα περάσουν πολλοί μικροί λοιμοί που συναντάμε καθημερινά, τους οποίους θα καυτηριάσουμε, θα γιορτάσουμε, θα ξορκίσουμε και ίσως τελικά κατανοήσουμε.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Βασίλης Βηλαράς
Σκηνικά-Κοστούμια: Δήμος Κλιμενώφ
Φωτισμοί: Βάσια Ατταριάν
Επιμέλεια ήχου: Άλεξ Βηλαράς
Εκτέλεση παραγωγής: Θάλεια Γρίβα
Επικοινωνία: Ευαγγελία Σκρομπόλα
Ερμηνεύουν: Βασίλης Βηλαράς, Χάρης Κούσιος, Κέλλυ Παπαδοπούλου
Πληροφορίες
Διάρκεια παράστασης: 110 λεπτά
Παραστάσεις: 11 Ιανουαρίου – 15 Φεβρουαρίου
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: Τετάρτη στις 21:00
Τιμές Εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (φοιτητικό, άνω 65), 5 ευρώ (κάρτα ανεργίας, ΣΕΗ, ΑΜΕΑ)
Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr
Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map