Τέταρτο

 Lou is & Monsieur Minimal μαζί στο remix του  “In The Rain”


Εν αναμονή των νέων της τραγουδιών που έρχονται πολύ σύντομα,  η Lou is σε συνεργασία με τον Monsieur Minimal κυκλοφορεί ένα remix-έκπληξη στο πρόσφατο “In The Rain”.

Ο Monsieur Minimal κάνει τη παραγωγή και απογειώνει το τραγούδι με ένα dance ήχο με σαφείς 90’s επιρροές – και όπως ο ίδιος  εξηγεί: «Όταν μου ζητήθηκε ένα remix στο “In The Rain” σκέφτηκα πως ήταν η ευκαιρία μου για ένα ταξίδι στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στα αγαπημένα και “αθώα” 90’s. Ήθελα να επικοινωνήσω και μια διαφορετική πτυχή του εαυτού μου ως συνθέτης και παραγωγός. Τι πιο αντιπροσωπευτικό λοιπόν από μια χορευτική drum & bass version; Εξάλλου….”90’s are back bitches and is the new vintage»

Η Lou is ολοκληρώνει αυτές τις ημέρες 2 ακόμη νέες κυκλοφορίες : Με παραγωγό τον Φινλανδό Νalle Ahlstedt, ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με ελληνικό στίχο και τίτλο “Να Ζήσω τη Φωτιά” σε 2 διαφορετικές εκτελέσεις αλλά και ακόμα ένα με αγγλικό στίχο και τίτλο “About You”.   Επίσης ολοκληρώνεται το μέχρι πρόσφατα υποψήφιο τραγούδι για τη Eurovision “Do I Do”με παραγωγό τον Σουηδό Oliver Lundström.


Κυκλοφορεί από την The Hubsters: facebook || youtube || twitter  || instagram


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9953 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top