Τέταρτο

27 Προβολές

Λουτσία Βακαρίνο «Διπλό μυστήριο για την Έμιλι»Στο σπίτι της Λίντα και της Έµιλι Ράιτ, μαμά και κόρη βοηθάνε η µία την άλλη, γελάνε πολύ, κλαίνε λίγο, τρώνε λαχανικά (αλλά και μάφιν), λένε «ευχαριστώ», «παρακαλώ» και «λυπάμαι». Και λύνουν μυστηριώδεις υποθέσεις. Μαζί.

Το μυστήριο χτυπά και πάλι την πόρτα της Έμιλι και της μητέρας της. Και αυτή τη φορά είναι διπλό.
Όταν η αστυνομία ανακαλύπτει τον κύριο Πάρσον στα δάση του Μπλόσοµ Κρικ, δεν έχει καμία αμφιβολία: ο άτυχος άντρας σκοτώθηκε σε κυνηγετικό ατύχημα. Η Έµιλι βέβαια δεν είναι και τόσο σίγουρη… Όπως και να ’χει πάντως, το μυστήριο χτυπά και πάλι την πόρτα της Έµιλι και της Λίντα. Αυτή τη φορά, σειρά έχει ένας άγνωστος άντρας που τους ζητάει κάτι απίστευτο: να ερευνήσουν… τον ίδιο, γιατί από τότε που έχασε τη μνήμη του, δε θυμάται τίποτα. Παρ’ όλα αυτά είναι σίγουρος πως κάτι πολύ σοβαρό τού έχει συμβεί. Το μοναδικό στοιχείο που υπάρχει, όμως, είναι µια βαλίτσα, µόνο που κι αυτή έχει εξαφανιστεί…

Η Lucia Vaccarino (Λουτσία Βακαρίνο) γεννήθηκε το 1981 στο Τορίνο, αλλά κατοικεί κοντά στο Μιλάνο, σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία και αναμνήσεις. Έχει μια οικογένεια που άλλοτε κάνει νομαδική ζωή κι άλλοτε όχι, έναν υπομονετικό επιστήμονα στο πλευρό της και πολλά όνειρα που περιμένουν να πραγματοποιηθούν. Εδώ και έξι χρόνια εργάζεται στον οπτικοακουστικό τομέα και συγκεκριμένα στην παραγωγή κινουμένων σχεδίων όπου έχει τη θέση του εκτελεστικού παραγωγού.

«Διπλό μυστήριο για την Έμιλι» | Συγγραφέας: Λουτσία Βακαρίνο | Σειρά: Εγώ, η μαμά και τα μυστήρια | Ηλικίες: από 9 ετών | Σελίδες: 200 | Διαστάσεις: 14×20,5 | Ημερομηνία Έκδοσης: 02/07/2020 | Εκδόσεις Μεταίχμιο | Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5531 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top