Τέταρτο

«Λύκοι Λάιβ στο Ολύμπιον» & «Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι» –  Ειδική συλλεκτική έκδοση του Γιάννη Αγγελάκα


Κυκλοφορεί  συλλεκτική έκδοση του Γιάννη Αγγελάκα με το CD «Λύκοι Λάιβ στο Ολύμπιον» και την πρώτη συλλογή κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα με τίτλο «Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι» από το Ogdoo Music Group.

Το CD «Λύκοι Λάιβ στο Ολύμπιον» περιέχει τη ζωντανή ηχογράφηση τραγουδιών του Γιάννη Αγγελάκα και του Νίκου Βελιώτη από την εμφάνισή τους τον Μάϊο του 2011 στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

10 live εκτελέσεις τραγουδιών από τα άλμπουμ «Οι Ανάσες των Λύκων» και «Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ», αλλά και δύο ανέκδοτες διασκευές στο «Θερμαστή» του Μπάτη και στο «Βαθιά στη Θάλασσα Θα Πέσω» του Ζαμπέτα και του Βασιλειάδη και στο «Χωρίς Κανόνα» του Στέφανου Κανελλή (πρώτη εκτέλεση των Εν Πλω)

Tracklist:

Οι Ανάσες Των Λύκων
Μέσα Στη Θάλασσα
Χωρίς Κανόνα
Ωκεανός
Βαθιά Στη Θάλασσα Θα Πέσω
Χορός
Η Πλημμύρα
Ο Θερμαστής
Το Ξέρουν Τα Ποτάμια
Η Σιωπή Είναι Θηρίο

Γιάννης Αγγελάκας – Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι (Βιβλίο)

Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει και την πρώτη συλλογή κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα με τίτλο «Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι», η οποία περιέχει πρωτότυπα ποιήματα και στίχους που αποτέλεσαν θρυλικά τραγούδια του συγκροτήματος «Τρύπες», όπως: «Ερωτευμένοι Σχιζοφρενείς», «Η Δικιά Σου Κοντινή Αμερική», «Αμνησία» κ.α.

Επιπλέον, τόσο στο εξώφυλλο αλλά και μέσα στο βιβλίο υπάρχουν ζωγραφιές του Γιάννη Αγγελάκα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την ειδική συλλεκτική έκδοση εδώ.

 


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9997 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top