Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 31 Προβολές

Marie Voigt «Ο Σκύλος είναι τζαζ»

o-skylos-einai-tzazΣ’ έναν κόσμο χωρισμένο σε γάτες που παίζουν τζαζ και σκύλους που παίζουν ροκ, ένας μικρός σκύλος αποφασίζει να πάει ενάντια στο ρεύμα: τολμά να ακολουθήσει τη μουσική που έχει στην καρδιά του, κάνοντας αυτό που πραγματικά τον ευχαριστεί. Με τεράστια επιμονή και παρά την αντίδραση που συναντά, καταφέρνει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, και να παρασύρει στη μουσική ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα βιβλίο που μας προτρέπει να είμαστε γενναίοι, και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ώστε να απολαύσουμε τη ζωή με τον δικό μας ρυθμό. Στην πραγματικότητα όλοι πρέπει να είμαστε περισσότερο «τζαζ».
Ένα τρυφερό βιβλίο που μας εμπνέει να είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε την κάθε στιγμή με τον ρυθμό που μας ταιριάζει.


Η Marie έχει πτυχίο στη Τεχνολογία των Μέσων Ενημέρωσης και το Marketing. Είχε μια επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση, το branding και το design, πριν συνειδητοποιήσει ότι η δημιουργία παιδικών βιβλίων τής επιτρέπει να συνδυάζει όλες τις δεξιότητές της με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο. Με τη δουλειά της, η Marie ελπίζει να ικανοποιήσει και να εμπνεύσει, ώστε να γίνει ο κόσμος μας έστω και λίγο περισσότερο λαμπερός και χαρούμενος.

 

«Ο Σκύλος είναι τζαζ» (Jazz Dog) | Συγγραφέας: Marie Voigt | Μετάφραση: Αντώνης Παπαθεοδούλου | Σελίδες: 32 | Διαστάσεις: 23 x 27 | Ημερομηνία έκδοσης: 2019 | Εκδόσεις Ίκαρος | Ηλικίες: από 3 ετών | Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4106 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu