Τέταρτο

«Με Νεύρα» – Νέο video clip από τους «Μινέρβα»


Αν και είναι δύσκολες οι μέρες που διανύουμε για όλους μας, απ’ όλες τις απόψεις, η μουσική μπορεί να τα κάνει όλα καλύτερα. Νέο λοιπόν video – clip από τους Μινέρβα για το τραγούδι, «Με Νεύρα» μαζί με το δικό τους μήνυμα:

«Γνωρίζοντας την δύσκολη περίοδο που διανύουμε καθώς και πως το να μένεις κλεισμένος μπορεί να φαίνεται καταθλιπτικό, σκεφτήκαμε πως αυτό μπορεί να σας φτιάξει το κέφι! Εδώ λοιπόν, το νέο μας video clip για το τραγούδι «Με Νεύρα» που σκηνοθέτησε ο αδελφικός μας φίλος, Γιώργος Μπάρμπας!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε: Το Patari Records για την διάθεσή του χώρου, την Σάντυ Παπαλεωνίδα για το σενάριο, τον Πάρη Παπαβλασσόπουλο για τις λήψεις με το drone και την Μαριάννα Βαρλάμου για την μοναδική δουλειά που έκανε στο make up!

Στο video συμμετέχουνε οι: Γιώργος Παπαδογιαννάκης, Nick Duke, Άλεξ Μπόλμπασης, Στέλιος Χουλάκης, Navaho Actus Reus & οι Μινέρβα και οι φίλοι τους.

Μείνετε ήρεμοι, ψύχραιμοι, να πλένετε τα χέρια σας, να πίνετε νερό και να χορεύετε!»

 

Το «Με Νεύρα» περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Konserva” που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε ψηφιακά (YouTube | Spotify | Bandcamp) και σύντομα και σε βινύλιο από την Sound Effect Records.

 


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9953 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top