Τέταρτο

80 Προβολές

Μεσολόγγι: Ανακαλύψτε την Αρχιτεκτονική του μέσα από ένα παιχνίδι γρίφωνΗ ομάδα της Αρχιτεκτονικής του Messolonghi By Locals σας προσκαλεί να παίξετε και να ανακαλύψτε τα κτίρια του Μεσολογγίου και τις ιστορίες τους. Λύστε τους γρίφους και τα αινίγματα, συνδυάστε πληροφορίες και γνωρίστε τη πόλη και τα σοκάκια της μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι.

Σχηματίστε ομάδες 3-5 ατόμων. Δηλώσεις συμμετοχών έως 26 Ιουλίου 2020 εδώ.

Ημερομηνία διεξαγωγής παιχνιδιού: 01 Αυγούστου 2020. Ώρα έναρξης: 19:00. Σημείο εκκίνησης: Τοπικός Κόμβος_Local HUB. Κόστος Συμμετοχής 3 €/άτομο

Για τη συμμετοχή στο παιχνίδι εν είναι απαραίτητες οι γνώσεις αρχιτεκτονικής. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο και για άτομα που δεν ζουν στο Μεσολόγγι.

Για να προετοιμαστείτε για το παιχνίδι μπορείτε να περιηγηθείτε στην ηλεκτρονική διαδρομή Αρχιτεκτονικής (Εδώ).


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5416 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top