Τέταρτο

Μεσολόγγι: «Ελεύθεροι εμβολιασμένοι» – Έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας του Δημήτρη Γεωργοπάλη


Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στις 20:00 η γκαλερί «Τύρβη», θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης γελοιογραφίας του Δημήτρη Γεωργοπάλη, με τίτλο «Ελεύθεροι εμβολιασμένοι». Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 2 Ιουλίου έως και στις 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια μοιάζει σαν μια κατάρα να μας κρατά από το πόδι και να μη μας αφήνει να πετάξουμε… Τρεις φορές κάναμε πίσω για να πάρουμε φόρα, ανοίξαμε τα φτερά μας και τρεις φορές βρέθηκε κάποιος σημαντικός λόγος να μας κρατήσει πίσω καθηλωμένους.

Μια η οικονομική κρίση, μια η πανδημία και μια αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία…
Το «ζην επικινδύνως» στην πράξη.

Μια δύσκολη εποχή που απαιτεί από τους ανθρώπους αντοχή και υπομονή.  Μια εποχή που το χιούμορ γίνεται αντίδοτο, φάρμακο, βάλσαμο στην ψυχή.

Σ’ αυτήν την έκθεση σκίτσου, με τίτλο «Ελεύθεροι Εμβολιασμένοι» παραφράζοντας το «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» παρουσιάζονται γελοιογραφίες, με αναφορά σε αυτά τα δεκαπέντε χρόνια, καθώς και μια σειρά από καρικατούρες / πορτρέτα γνωστών προσωπικοτήτων της τέχνης και του πολιτισμού.
Πληροφορίες

Εγκαίνια: Σάββατο 2 Ιουλίου στις 20:00

Διάρκεια έκθεσης: 2 Ιουλίου – 19 Σεπτεμβρίου

Ωράριο: Τρίτη – Σάββατο 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00

Tyrvee gallery, Ελ. Βενιζέλου 20, Μεσολόγγι | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top