Τέταρτο

180 Προβολές

Μεσολόγγι: Η νέα ιστοσελίδα του Messolonghi By Locals αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά της πόληςΜια ανανεωμένη ιστοσελίδα από το Messolonghi By Locals δημιουργήθηκε όπου μπορούμε να βρούμε πολιτιστικές διαδρομές που θα μας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Μεσολογγίου!

Ανακαλύψτε τις διαδρομές εδώ | Ανακαλύψτε τη νέα ιστοσελίδα εδώ

Οι πολιτιστικές διαδρομές είναι αποτέλεσμα της Συμμετοχικής Χαρτογράφησης της Τοπικής Πολιτιστικής Ταυτότητας του Μεσολογγίου που υλοποιείται στα πλαίσια του Messolonghi By Locals.

Με λίγα λόγια τοπικοί φορείς, ιδρύματα, πολίτες, εκπαιδευτικοί, μαθητές κ.ά. βάζουν το δικό τους λιθαράκι και δημιουργούν πολιτιστικές διαδρομές με στόχο οι ντόπιοι να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο τους και οι επισκέπτες να ανακαλύψουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Μεσολογγίου.

Αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του Messolonghi by Locals μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

[email protected] | messolonghibylocals.com | facebook | instagram


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5167 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top