Τέταρτο

Μεσολόγγι: Οι ντόπιοι δημιούργησαν τον χάρτη του Κήπου των Ηρώων


Άλλος ένας χάρτης σχεδιάστηκε και διατίθεται δωρεάν προς το κοινό από το Μεσολόγγι των ντόπιων – Messolonghi by Locals: ο χάρτης του Κήπου των Ηρώων.  Μνημεία, προτομές, σταυροί και σημεία ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός και περιμετρικά του Κήπου των Ηρώων αποτυπώνονται στον χάρτη που θα αποτελέσει βοήθημα για εκείνους που επιθυμούν να κάνουν μια βόλτα στην ιστορία του Μεσολογγίου.

Εκτός από τις οργανωμένες ξεναγήσεις που διοργανώνει το Messolonghi by Locals στον Κήπο των Ηρώων, ο νέος χάρτης έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά χαρτών που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί δωρεάν από το σημείο πληροφόρησης της πόλης, τον Τοπικό Κόμβο_Local HUB (Ελ. Βενιζέλου 24).

Συγκεκριμένα οι χάρτες είναι:

Ο χάρτης των ντόπιων της Πόλης του Μεσολογγίου,

Ο Γύρος της Κλείσοβας,

Η Διαδρομή του Ψαρά

Ο χάρτης του Αιτωλικού,

Ο χάρτης Αρχιτεκτονικής:Περπατώντας με τα μάτια ψηλά

Ο Ιστορικός χάρτης: Περπατώντας με τους Ελεύθερους Πολιορκημένους

Ο χάρτης του Κήπου των Ηρώων.

Ο χάρτης διατίθεται δωρεάν και δημιουργήθηκε με τις δωρεές των υποστηρικτών του #messolonghibylocals – Ανακαλύψτε το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή με τους χάρτες και τις δραστηριότητες των Ντόπιων.

Messolonghi by Locals: www.messolonghibylocals.com | [email protected] | facebook | instagram | youtube


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10169 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top