Τέταρτο

67 Προβολές

Μεσολόγγι: Παρουσίαση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στον Τοπικό Κόμβο_Local HUBΚάθε Χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα Υγροτόπων. Έτσι και φέτος την Κυριακή 2.2.2020, στις 20:00, στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον Γιάννη Ρουσόπουλο με θέμα: Ζούμε σε υγρότοπο.

«Κάποια πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία και περιέχουν πολύμορφες αξίες κι ενδιαφέροντα, τα οποία δεν ευνόησαν οι συνθήκες να γνωρίσουμε, να εκτιμήσουμε. Οι υγρότοποι είναι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στο Μεσολόγγι, ζούμε μέσα σε υγρότοπο. Πορευόμαστε ιστορικά μέσα σε αυτόν. Η αξία του είναι ανεκτίμητη για την βιωσιμότητα της περιοχής.

Ας δούμε λοιπόν παρέα, την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στον Τοπικό Κόμβο_ Local Hub τον τόπο μας με άλλη ματιά…»

Τοπικός Κόμβος -Local HUB, πλατεία Αθανάσιου Ραζηκότσικα (πλ. Κέννεντυ)


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4814 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top