Τέταρτο
97 Προβολές

Μεσολόγγι: «Σαββατόβραδο αφιερωμένο στον Κρόνο» στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB
Η Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Messolonghi By Locals, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB, θα πραγματοποιήσουν βραδιά Αστρονομίας-Διαστημικής αφιερωμένη στον εντυπωσιακό Κρόνο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σύντομη παρουσίαση από τα μέλη της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας, προβολή του ντοκιμαντέρ «Βουτιά Θανάτου στον Κρόνο-Death Dive to Saturn» και στο τέλος συζήτηση και πολλές ερωτήσεις στα μέλη της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας.

Η «Βουτιά Θανάτου στον Κρόνο-Death Dive to Saturn» είναι ένα ντοκιμαντέρ που περιγράφει την ιστορία του διαστημόπλοιου Κασίνι. Ύστερα από δεκαετίες εκπληκτικών ανακαλύψεων, το διαστημόπλοιο Κασίνι ξεκινά την τελευταία και πιο τολμηρή αποστολή του: μία βουτιά κάτω από τους δακτυλίους του Κρόνου.

 

Πληροφορίες

Local Hub Messolonghi By Locals Ελ. Βενιζέλου & Κ. Κατσή Μεσολόγγι  (Έναντι της Πλατείας Αθ. Ραζηκότσικα)

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:00

www.messolonghibylocals.com | facebook | instagram | facebook event | 694 992 6514


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5725 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top