Τέταρτο

92 Προβολές

«Μια νύχτα στο Underground» – Sadomas live στο AN clubΈνας απ’ τους πιο διαδραστικούς καλλιτέχνες της γενιάς του και βαθιά συνδεδεμένος με τις ρίζες της κουλτούρας, ο Sadomas , επιστρέφει στην Αθήνα, την Παρασκευή 6 Μαρτίου, ένα χρόνο ακριβώς μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ ”Αγγελόσκονη” όπου θα συναντηθεί με παλιά και νέα πρόσωπα και θα μας παρουσιάσει παλιά και νέα κομμάτια, σε μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη!

An Club, Σολωμού 13 – 15, Εξάρχεια.
Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 21:00
facebook event
Είσοδος: 5 ευρώ

Ο Sadomas είναι ενεργός από τις αρχές του 2000, βαθιά συνδεδεμένος με τις ρίζες της κουλτούρας και συνεχώς εξελισσόμενος και παραγωγικός, μετράει εκατοντάδες live εμφανίσεις και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλο το πάνθεον της Hip Hop σκηνής.

Σημείο αναφοράς στη solo πορεία του αποτελεί το album «Στη νήσο του δράκου» το 2013. Ακολουθούν οι δίσκοι «Τέχνη της επιβίωσης» το 2016 και «Αγγελόσκονη»το 2019 που αγαπήθηκαν τόσο από το χώρο του Hip Hop όσο κι απ την ευρύτερη μουσική κοινότητα.

Μαζί του στη σκηνή, ο επί χρόνια πιστός συνεργάτης του, ο παραγωγός και συνθέτης, Dj Madness key, καθώς και special guests από την «αφαν κατέ» του ελληνικού ραπ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5534 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top