Τέταρτο

458 Προβολές

«Μικροί Επιστήμονες» για παιδιά 5 έως 12 ετών… εντελώς δωρεάν!

uju7jΣας ενδιαφέρει να προσφέρετε στα παιδιά σας ξεχωριστή δημιουργική απασχόληση εντελώς δωρεάν; Το ΚΔΑΠ «Μικροί επιστήμονες» του Εκπαιδευτικού Κέντρου Stem & Arts προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα απογευματινής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες όπως: ρομποτοκατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, μελέτη για το σχολείο, μικροί αρχιτέκτονες, μουσικοκινητική, play in english, μικροί σεφ… και πολλά άλλα!

Τα παιδιά έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, οι οποίες θα γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά το χρόνο τους. Παράλληλα καλλιεργούνται η έκφραση των συναισθημάτων, η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη, η σωματική κίνηση και η όξυνση των αισθήσεων ενώ ενισχύονται η αυτοσυγκέντρωση, η υπομονή, η αυτοπεποίθηση, η παρατηρητικότητα και η αυτοεκτίμηση τους.

Κάντε άμεσα την αίτηση σας καθώς οι αιτήσεις λήγουν στις 3 Ιουλίου.  Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δωρεάν συμμετοχή παιδιών μέσω ΕΣΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες:

Stem&Arts
Γούναρη 35& Κανακάρη, Α΄ Όροφος, Πάτρα
Τηλ.: 2610 224565

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-2


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4814 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top