Τέταρτο
90 Προβολές

Μίλτος Πασχαλίδης- Θοδωρής Kοτονιάς: «Όνειρα»
Ο Θοδωρής Κοτονιάς είναι τραγουδοποιός. Πρόσφατα έγραψε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Όνειρα», προσκάλεσε τον Μίλτο Πασχαλίδη να το τραγουδήσουν μαζί και έτσι έχουμε πλέον το νέο αυτό δημιούργημα με μελωδίες που θυμίζουν Μεσόγειο ντυμένες με ηλεκτρικούς ήχους.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς επανέρχεται με τα «Όνειρα», ένα τραγούδι που μιλά για τις ελπίδες, τις ματαιώσεις και τις ψευδαισθήσεις που γεννούν τους έρωτες. Τα «Όνειρα» είναι, όπως φανερώνει και ο τίτλος, μια διαδρομή που ακολουθεί τα δαιδαλώδη μονοπάτια του ονείρου και καταλήγει στην ουτοπική χώρα του έρωτα, ένα τοπίο σμιλεμένο από το ψέμα και την αλήθεια της αγάπης.

Το τραγούδι έχει οπτικοποιηθεί, καταγράφοντας εικόνες από το στούντιο κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης από τον σκηνοθέτη Πάνο Ηλιόπουλο.

Τα «Όνειρα» κυκλοφορούν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Μουσική – Στίχοι: Θοδωρής Κοτονιάς

Οι μουσικοί που παίζουν είναι:
Γιάννης Παπαδόπουλος: Πλήκτρα
Θάνος Κολοκυθάς: Μπάσο, ακουστική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα
Νίκος Παπαδόπουλος: Ηλεκτρικές κιθάρες
Χρήστος Ψαρομήλιγκος: Βιολί
Σουσάνα Τρυφιάτη: φωνητικά
Σκηνοθεσία Video: Πάνος Ηλιόπουλος
Επιμέλεια παραγωγής IMAGINART

Βρείτε το ψηφιακά εδώ | Ακούστε το στο youtube


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5722 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top