Τέταρτο

Να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας του λόφου Κοπανά στο ΒύρωναΤο Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ καλεί για στήριξη ώστε να παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας του λόφου Κοπανά στο Βύρωνα.

Όπως αναφέρεται:

Συνυπογράψτε και δηλώστε μαζί μας την αντίθεσή σας να αποχαρακτηριστεί η οποιαδήποτε δασική έκταση στις παρυφές του Υμηττού.

Απαιτήστε μαζί μας από τους Δήμους Υμηττού και Βύρωνα και τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα της ευρύτερης έκτασης του λόφου Κοπανά και να παραμείνει δημόσια και δασική.

Ψήφισμα στο avaaz για να παραμείνει ο λόφος Κοπανά και η περιοχή του θεάτρου Βράχων και των αθλητικών εγκαταστάσεων δημόσια και δασική έκταση, υπογράψτε εδώ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top