Τέταρτο

Να στηρίξουμε το ταξίδι των Ζαπατίστας… παίζονταςΗ «Ζαπατιστική Αυτονομία» είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που δημιουργήθηκε για να στηρίξει το ταξίδι των ζαπατίστας στην Ευρώπη. Ένα παιχνίδι φτιαγμένο όχι στη λογική του ανταγωνισμού αλλά στη λογική της επινόησης συλλογικών κινήσεων για εκείνα που απειλούν τη φανταστική ζωή ενός παιχνιδιού και την πραγματική ζωή, τη ζωή όλων μας.

Οργανωνόμαστε για να παίξουμε και για να στηρίξουμε το ταξίδι για τη Ζωή. Οι οδηγίες του παιχνιδιού είναι μεταφρασμένες στα ελληνικά.

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας (μέχρι τις 30 Απριλίου) στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top