Τέταρτο

Natural Affair και Ripples – Live στη Death Disco


Δύο νέες μπάντες στη σκηνή της death disco σε ένα live που σκοπεύει να ταρακουνήσει από την αρχή την νέα χρονιά. Δύο φρέσκα συγκροτήματα που πιστεύουν στη δύναμη του rock n roll μας καλούν στην ωμή ορμή της ζωντανής τους εμφάνισης.

Οι Natural Affair είναι ένα τετραμελές ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2019. Έχοντας πειραματιστεί αρκετά με τον ήχο τους και έχοντας ακούσει πολλούς δίσκους, αποφάσισαν να βγουν από το comfort zone όσων γνώριζαν. Οι συνθέσεις τους έχουν ως βάση την χορευτική ροκ μουσική με επιρροές από την ηλεκτρονική και την hip hop, ενώ ο ελληνικός τους στίχος διακατέχεται από μια ερωτική διάθεσή.

Το single τους «Σαρκοβελούδινο» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο ενώ ακολούθησαν τα τραγούδια. «5 Λόγοι», «Βαμπίρα» και το “Πίσω από Καθρέφτες”. Γκαζάτες κιθάρες, ρυθμικές μπασογραμμές, χορευτικά ντραμς και τολμηροί στίχοι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους Natural Affair, τόσο στο στούντιο, όσο και στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Natural Affair:

Γιάννης Ανεστόπουλος (Κιθάρα, φωνή) | Γιώργος Κλάψης (Κιθάρα, φωνή)

Θανάσης Στρατινάκης (Μπάσο, φωνή) | Αριστείδης Μπάρδης (Τύμπανα)

facebook instagram | youtube


Οι Ripples είναι ένα εναλλακτικό ροκ συγκρότημα από την Αθήνα. Το νέο σχήμα συνδυάζει το old school rock’ n’ roll με δικές τους ιδέες για να δημιουργήσουν ένα πιο προσωπικό και ξεχωριστό ήχο.

Με τα πρώτα τους 2 singles να έχουν κυκλοφορήσει και ένα LP να βρίσκεται καθ’ οδον, οι Ripples είναι έτοιμοι να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ροκ σκηνή.

The Ripples:

Κατερίνα Σαπουνά  (Φωνή) | Κώστας Καρακώστας  (Κιθάρα)

Θανάσης Μανέτας (Μπάσο) | Ορέστης Μαύρος (Τύμπανα)

facebook | iinstagram | youtube


Πληροφορίες

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Doors open: 21.00 – Starts: 21.30

Είσοδος: 5 ευρώ

Death Disco, Ωγύγου 16, Αθήνα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

 


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top