tetartopress

Νέα εργαστήρια θεραπευτικής φωτογραφίας 2023

Eyes of Light
Eyes of Light

Ερμείδου Δήμητρα, φωτογραφία από εργαστήριο θεραπευτικής φωτογραφίας του Eyes of Light


Μαζί με την επιστροφή στα θρανία, το φθινόπωρο φέρνει μαζί του δύο ολοκαίνουρια, δωρεάν τμήματα θεραπευτικής φωτογραφίας από τον μη- κερδοσκοπικό οργανισμό Eyes of Light. Ένα δια ζώσης για άτομα από Αθήνα και ένα διαδικτυακό για άτομα εκτός Αθηνών.

Στόχος των εργαστηρίων είναι να αυξήσουμε την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας, να εκτονώσουμε το στρες και τα δυσάρεστα συναισθήματα, να καλλιεργήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, και να συνδεθούμε με άλλους, μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον της ομάδας.

Τα εργαστήρια προσφέρονται δωρεάν σε άτομα με διάγνωση καρκίνου εντός των τελευταίων 5 χρόνων και δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις φωτογραφίας ή εξοπλισμό, πέραν της κατοχής οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού.

Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα. Τα εργαστήρια του έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από το Phototherapy Centre του Καναδά, και η οργάνωση έχει βραβευτεί ως “Best Therapeutic Photography Workshop Provider”, από τα Private Healthcare Awards 2021 της Global Health & Pharma στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Δια ζώσης τμήμα – για άτομα από Αθήνα

 

Ερμείδου Δήμητρα, φωτογραφία από εργαστήριο θεραπευτικής φωτογραφίας του Eyes of Light

 

Πληροφορίες

 

Έναρξη: 27 Σεπτεμβρίου 2023

Λήξη: 20 Δεκεμβρίου 2023

Κάθε Τετάρτη 18:00 – 20:00 (13 συναντήσεις)

Χώρος: Stone Soup, Χαριλάου Τρικούπη 18 και Ακαδημίας (6ος όροφος)

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Διαδικτυακό τμήμα – για άτομα εκτός Αθηνών

 

Ερμείδου Δήμητρα, φωτογραφία από εργαστήριο θεραπευτικής φωτογραφίας του Eyes of Light

 

Πληροφορίες

Έναρξη: 3 Οκτωβρίου 2023

Λήξη: 19 Δεκεμβρίου 2023

Κάθε Τρίτη 17:00 – 19:00 (12 συναντήσεις)

Μέσω της πλατφόρμας Zoom (το link θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες)

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Κανονισμός Ακυρώσεων

 

Η δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχή σας. Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και για τη συμμετοχή σας θα χρειαστεί η συμπλήρωση φόρμας συγκατάθεσης που θα σας αποσταλεί. Το εργαστήριο αποτελείται από συναντήσεις που συνδέονται μεταξύ τους, οπότε η σταθερή παρακολούθηση είναι αναγκαία για να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος.

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας από το εργαστήριο, οφείλετε να αποστείλετε το σχετικό αίτημα τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη στο [email protected]. Σε περίπτωση ασθένειας ή άλλου αποδεδειγμένου σοβαρού λόγου ανωτέρας βίας, παρακαλείστε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό.

Η ακύρωση συμμετοχής είναι δυνατή μέχρι και το πέρας της 1ης συνάντησης, με την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσετε το αργότερο εντός 2 ημέρων από τη λήξη της στο [email protected].

Προσοχή: Σε περίπτωση που δεν ενημερώσετε εγκαίρως, δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή σας στα επόμενα 2 εργαστήρια ή εικαστικές δράσεις.

Eyes of Lightfacebook | instagram | youtube


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ

Aνδρέας Κατερινόπουλος: «Τα Πουλιά Ανήκουν Στον Ουρανό»

Ένα νέο μουσικό έργο με γενικό τίτλο «Τα Πουλιά Ανήκουν Στον Ουρανό»,που ηχογραφήθηκε στο Studio B της ΕΡΑ υπό τη ...
Dog In Style:"Stress"

Dog In Style:”Stress”

Κυκλοφόρησε το νέο album των Dog In Style με τίτλο «Stress». Έχοντας δυο e.p. και τρία singles στο ενεργητικό τους, ...
Frenzee

Frenzee live στο An Club

Μια από τις πιο εκρηκτικές προτάσεις της εγχώριας punk rock σκηνής που βασίζεται στα 3 αδέλφια από την Κρήτη, επιστρέφει ...
Αλέξης Γούδας «Τσιγγανογραφία»

Αλέξης Γούδας «Τσιγγανογραφία»

Ήχοι από μπάντες του δρόμου στα Βαλκάνια και τις τσιγγάνικες γειτονιές, ethnic χρωματισμοί και αέρας μεσανατολίτικος. Ποιητικός λόγος, ιστορίες, φόρμες ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13621 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top