Τέταρτο

Νέο όργιο καταστολής στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

George Vitsaras / SOOCΒλέποντας τις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα να πληθαίνουν, το κράτος έδειξε για μια ακόμα φορά το πραγματικό του πρόσωπο, εξαπολύοντας ένα νέο όργιο καταστολής με ξύλο, “αύρες” και προσαγωγές.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι επιτέθηκαν και πάλι σε όσους προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον τόπο της νέας συγκέντρωσης στο Σύνταγμα με πολλές προσαγωγές να γίνονται στους γύρω δρόμους ενώ δεν έλειψαν ξανά επιθέσεις κατά δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και δικηγόρων.

Κατά τη διάρκεια των επιθέσεων η αστυνομία δεν δίστασε να προσαγάγει ακόμα και τον γιό του απεργού πείνας, Έκτορα Κουφοντίνα.

George Vitsaras / SOOC


George Vitsaras / SOOC


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top