Τέταρτο

Νέος δρόμος που θα συνδέει την Πάτρα με το Κάτω ΚαστρίτσιΝέος δρόμος που θα συνδέει την Πάτρα με το Κάτω Καστρίτσι, παρακάμπτοντας  την Πανεπιστημιούπολη, ολοκληρώνεται από τον Δήμο Πατρέων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ένα έργο που, επί σειρά ετών, αποτελούσε αίτημα των κατοίκων του Κάτω Καστριτσίου και των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου της Πάτρας γίνεται πραγματικότητα.

Η Δημοτική Αρχή, στα πλαίσια των σημαντικών έργων και παρεμβάσεων που καλυτερεύουν την καθημερινή ζωή των συνδημοτών μας, κατασκευάζει νέα οδό που θα ενώνει την Δημοτική Κοινότητα Κάτω Καστριτσίου με την πόλη της Πάτρας. Ο δρόμος θα διέρχεται παράπλευρα του χώρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μετέβη σήμερα στο σημείο που γίνεται το έργο και παρουσία του αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, κ. Δημήτρη Μπάκου, των Αντιδημάρχων Χρήστου Κορδά και Ευάγγελου Κατσακούλη, του Προέδρου της Κοινότητας Κάτω Καστριτσίου, Νικόλαου Τσάμη, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Έργων Υποδομής, Γιώργου Σπηλιωτόπουλου και υπηρεσιακών παραγόντων, εξέτασαν την επίλυση εκκρεμών τεχνικών ζητημάτων.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top