Τέταρτο

«Νοκ άουτ» (Γράμμα στον Γιώργο)

nok


Είναι στιγμές που θέλεις να πεις πολλά, μα τα λόγια δύσκολα ξεφεύγουν απ΄τα χείλη σου. Διάλεξα όμως να τα μοιραστώ μαζί σου Γιώργο.

Η ζωή είναι αδιέξοδη, όταν επιλέγεις για φίλο την παθητικότητα και την αυτομαστίγωση. Εκείνη την αυτοκριτική που δεν σε μεταμορφώνει σε καλύτερο αλλά σε ένοχο. Η μοναχικότητα πολλές φορές είναι μια γωνιά του εαυτού, που καταλήγεις μετά από μια ανούσια βραδινή έξοδο, ή την κουραστική επιστροφή από την εργασία.

Και έρχεται αναπόφευκτα το απροχώρητο. Δεν μπορείς πλέον να υποκρίνεσαι.

Να λες ότι περνάς καλά, ενώ η ψυχή σου μοιάζει φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Όταν καμώνεσαι πώς τα προβλήματα είναι μέρος της ζωής αλλά ο ίδιος είσαι απελπισμένος και νιώθεις τον ουρανό ταβάνι που αγγίζει το κεφάλι σου.

Γιώργο, όταν κάποια στιγμή συνειδητοποίησες ότι είσαι πιο δυνατός από τις αδυναμίες σου η επόμενη μέρα ήταν μια παράταση, που όφειλες να την κερδίσεις με καθημερινό αγώνα.

Υ.Γ. Αφιερωμένο σε κάθε Γιώργο του «Νοκ άουτ»

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
Πες κανένα νέο

Πες κανένα νέο

Σελίδα 84

Σελίδα 84

Η ουρανο... μίκης γέφυρα

Η ουρανο… μίκης γέφυρα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 44 Άρθρα

Γεννήθηκα το 1976 στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω. Απ’ τα εφηβικά μου χρόνια ολοένα αύξανα την αγορά τετραδίου και πένας για να γράφω μικρά και μεγάλα κείμενα. Πλέον σιγά σιγά ανακάλυψα και την χρήση του πληκτρολογίου για τον σκοπό αυτό. Απ’ το 2013 έως τώρα έχουν εκδοθεί βιβλία μου τόσο σε έντυπη όσο και σε μορφή free ebook. (Η τεχνολογία που λέγαμε!) Επίσης έχω συμμετάσχει και σε συλλογές, με ομαδικό έργο. Καλή σας ανάγνωση! http://nicosvardakas.blogspot.gr

 

Back to Top