Τέταρτο

43 Προβολές

Ο μεγάλος κοινωνικός εγκλεισμός: Διηγήματα και ποιήματα στον αστερισμό του κορονοϊούΤο βιβλίο «Ο Μεγάλος Κοινωνικός Εγκλεισμός: Διηγήματα και ποιήματα στον αστερισμό του κορονοϊού» είναι αποτέλεσμα καλέσματος για συγγραφή διηγημάτων και ποιημάτων που πραγματοποιήθηκε μέσα στην καραντίνα, με τη σκέψη ότι η λογοτεχνία καταλαμβάνει ιδιαίτερη θέση σε στιγμές έντασης της απολυταρχίας.

Περιλαμβάνει 12 διηγήματα και 33 ποιήματα. Εκδόθηκε σε 1.000 αντίτυπα και διακινείται σε αυτοοργανωμένους χώρους, επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και χέρι με χέρι. Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών».

Συλλογικότητες και άτομα που ενδιαφέρονται για αντίτυπα μπορούν να επικοινωνούν στο [email protected] και [email protected].

Εκδόσεις Καραντίνα, Ιούνιος 2020, σελ. 176, τιμή πώλησης: 5 ευρώ


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5416 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top