Τέταρτο

429 Προβολές

Ο Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας αναζητά εθελοντές

sopsi-ethelodesΟ Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας αναζητά εθελοντές οι οποίοι θα πλαισιώσουν τις απογευματινές δραστηριότητες των μελών του. Τα μέλη του Συλλόγου ΣΟΨΥ Πάτρας είναι άτομα με χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας. Δεν κρίνεται αναγκαίο οι εθελοντές να διαθέτουν ακαδημαϊκή κατάρτιση ή εμπειρία, οπότε είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε επιθυμεί να διαθέσει το χρόνο του εθελοντικά.

Οι εθελοντές που αναζητούνται είναι για:

1. Θεατρολόγους
2. Δάσκαλους σκακιού
3. Γυμναστές
4. Χειροτέχνες
5. Φωτογράφους
6. Εκπαιδευτές  H/Y
7. Αρθρογράφους ή φιλόλογους
8. Δασκάλους χορού

Επίσης, το κάλεσμα απευθύνεται και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχίατροι, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί & νοσηλευτές), οι οποίοι είναι πολύτιμοι αρωγοί.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], με θέμα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ».

Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του ΣΟΨΥ Πάτρας. Ανάλογα με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν, ενεργοποιούνται οι εθελοντές σύμφωνα πάντα με τη διαθεσιμότητά και την επιθυμία τους. Στους εθελοντές παρέχεται συνεχόμενη εκπαίδευση καθώς και μηνιαία εποπτεία από το ψυχίατρο του φορέα.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4884 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top